Bier en Ranja Lentefestival 28 mei

Noteer in je agenda…Zondag 28 mei de tegenhanger van Vorstelijk Proeven, al jaren een oergezellig evenement in het centrum van Baarn. Dan staat wijn centraal, op het Bier & Ranja Lentefestival het (speciaal)bier! En voor de kleintjes is er ranja en zijn er diverse attracties.

Zodra de eerste warme zonnestralen de lente aankondigen, krijgen we allemaal weer zin om gezellig een terrasje te pakken. Hoe lekker is het dan om te genieten van een koud biertje?!

Op 8 plekken in het dorp – bij Interbrands, Zilt&Zout, Uniek, Jumbo, Hoogeveen, Scheltinga, Bril 62 en Brassen op de Brink – komen speciaalbier-bars te staan waar het standaard assortiment van pils, wijn en frisdrank wordt geschonken. Bij 4 van deze bars zal een reguliere bar geplaatst worden waar ook gewoon bier/fris etc. verkocht wordt. Elke bar heeft een muziekpunt, foodstand en kinderentertainment.

Kinderentertainment in de vorm van springkussens, stoepkrijtpleinen, knutselen en ga zo maar door. Zo zal deze dag echt een familiedag zijn!

Enthousiaste deelnemers kunnen al voorafgaand bij diverse winkels bierglazen kopen. Men kan voor € 5,- in de voorverkoop (op de dag zelf bij 2 neutrale bars, 1 op de brink en 1 voor bij Interbrands) een bierglas kopen. Voor deze 5 euro krijgt men een glas met twee proefmunten. Met deze proefmunten kan men twee speciaalbieren kopen.

Verder zullen er zilveren breekmunten verkocht worden. Deze kosten € 2,50. De muntverkoop is op een vast punt bij de shoeby fashion en er is mobiele muntverkoop, herkenbaar aan grote ballonnen!

Voor de kinderen kan er een bandje voor € 5,- gekocht worden. Hiermee kunnen ze de gehele dag ranja drinken en gebruik maken van het kinderentertainment. Tevens zal er midden in het dorp bij de Shoeby Fashion een tent staan met kinderopvang voor 1,5 uur. Kortom, het wordt een supergezellige koopzondag!

Houd de Facebookpagina van Centrum Baarn in de gaten voor de laatste updates!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *