KLOKKEN EN KANONNEN op de Brink

Zaterdag 24 juni verzorgd het harmonieorkest Crescendo samen met het concertorkest Wilskracht uit Amersfoort een prachtig optreden op de Brink in Baarn. Vanaf 15.00 uur bent u welkom. De orkesten spelen afzonderlijk maar ook gezamenlijk. Het slotstuk is de bekende Ouverture 1812 waarbij ook het carillon in de Pauluskerk een bijdrage levert en de, in Napoleontische kledij gestoken, Saluutbatterij Bastion uit Naarden met echte musketten en kanonnen voor het nodige vuurwerk zal zorgen. De kanonnen worden daadwerkelijk afgeschoten met een geweldige knal. Dat mag u niet missen. Een fantastische voorstelling voor het hele gezin. Graag tot 24 juni bij KLOKKEN EN KANONNEN op de Brink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *