Ton in gesprek met – burgemeester Mark Röell

http://rtvbaarn.nl/?p=2887 (klik hier)

Het is een dilemma waar iedere presentator wel eens – soms meedere keren per dag – mee kampt: zal ik tutoyeren, of juist niet? Bij twijfel wordt dit altijd van tevoren overlegd met de te interviewen gast. Maar in dit geval wisten de presentator en technicus zelfs niet of die vraag wel gepast was. De reden? Ton interviewde onze burgemeester, die nou niet bepaald bekend staat om het moeilijk doen. Lastig dus. Of juist niet? Nou ja, laten we maar beginnen.

Waar komt Mark vandaan, wie is hij, hoe lang blijft hij nog burgemeester in ons dorp, en hoe ervoer hij zijn unanieme herbenoeming eerder dit jaar? Op deze vragen en meer, vaak persoonlijk, kreeg Ton een openhartig, leuk en soms humoristich maar altijd zeker eerlijk antwoord.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *