Verkeersbesluit Laanstraat

Beste allen,

Om de doorsteken door de Laanstraat ‘eruit’ te halen en daarmee de routes voor het laden en lossen aan te passen heeft het college een ‘verkeersbesluit’ genomen. De input van de bijeenkomst van 12 september is onderdeel van de voorbereidingen geweest. De belangrijkste aanpassing na 12 september is dat het vrachtverkeer laden en lossen niet door de Mollerusstraat mag. De straat is daarvoor te smal.

Wat er verandert: De hele Laanstraat wordt verkeersluw. Doorgaand verkeer mag niet langer gebruik maken van de doorsteken Teding van Berkhoutstraat naar de Spoorstraat en van de Mollerusstraat naar de Oranjestraat. Dit geldt zowel voor (vracht)auto’s als voor fietsers.
Bevoorrading blijft toegestaan, tot 11 uur ’s morgens.

De richting van de routes voor de bevoorrading is van west naar oost en (overwegend) van zuid naar noord.

Het verkeersbesluit ligt inmiddels ter inzage. Op 20 februari a.s. van 18.00 tot 19.30 uur is er een inloop-informatiebijeenkomst (oude deel gemeentehuis, ingang Laanstraat 1). De bezwaartermijn loopt tot 6 maart 2018.

Brieven worden in een groot gebied rond de Laanstraat verspreid, op ruim 450 adressen.
Download hier de brief

We gaan nog flyers maken ten behoeve van de leveranciers.

Vanwege de werkzaamheden aan de Laanstraat kan de situatie uiteraard tijdelijk anders zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *