22 februari, Terugkomdag van de Inwonertop

Uitnodiging Terugkomdag Inwonertop

Op donderdag 22 februari is het zover! Tijdens de Terugkomdag presenteren werkgroepen de uitwerking van de 10 beste ideeën van de Inwonertop. Ideeën die Baarn nog mooier, leuker, veiliger, gezelliger en schoner maken. Benieuwd welke plannen gemaakt zijn of wil je meedenken? Kom op donderdag 22 februari om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) naar het gemeentehuis, ingang Laanstraat. Kijk voor meer informatie op http://bit.ly/2Cq1f2T.

Geplaatst door Gemeente Baarn op zaterdag 17 februari 2018

 

Op donderdag 22 februari is het zover! Tijdens de Terugkomdag presenteren werkgroepen de uitwerking van de 10 beste ideeën van de Inwonertop. Ideeën die Baarn nog mooier, leuker, veiliger, gezelliger en schoner maken. Benieuwd welke plannen gemaakt zijn of wil je meedenken? Kom op donderdag 22 februari om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) naar het gemeentehuis, ingang Laanstraat. Kijk voor meer informatie op http://bit.ly/2Cq1f2T.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *