Enquete Levendig Centrum Baarn

De winkeliers en de gemeente zijn bezig om het centrum van Baarn weer levendig te krijgen. De winkelstraten worden op dit moment opnieuw ingericht zodat ze weer een moderne look en feel krijgen. De winkeliers hebben plannen ontwikkeld voor activiteiten en evenementen, waarbij ook de culturele sector is betrokken. En samen met alle betrokkenen in het centrum werkt de gemeente aan een gezamenlijk actieprogramma.

Nu weten we ook dat de consument verandert en dat vraag en aanbod niet altijd overeen komen. We zullen de vinger aan de pols moeten houden en door actief de consumenten te bevragen kunnen we gerichter het juiste aanbod en service bieden voor de consument.

De gemeente Baarn en de ondernemers in het centrum van Baarn willen daarom graag weten hoe u het centrum van Baarn als winkelgebied ervaart. Hiervoor hebben wij een consumentenonderzoek uitgezet samen met AnalyZus. De resultaten kunnen ons helpen om het centrum van Baarn beter vorm te geven en op de kaart te zetten. Het invullen van de enquête kost ongeveer 15 minuten. Wij hopen van harte dat u deze tijd wilt nemen zodat we er samen voor kunnen zorgen dat het centrum van Baarn een levendige plek wordt waar we graag winkelen en verblijven.

Tevens verloten wij onder de ingevulde enquêtes cadeaubonnen van 25,00 Euro. Zou u daarom uw mailadres of telefoonnummer willen achterlaten?

http://www.enquete.com/show?id=4A0FCB0F0B15002895AA8AF8A04752B0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *