Feestelijke opening Floraplein 21 april

Zaterdag 21 april wordt Het Floraplein (als eerste plein dat gereed is na de opknapbeurt) feestelijk geopend. Het Floraplein loopt van de kruising van de Laanstraat met de Nieuwstraat (Zout&Zilt) tot aan de kruising met de grote parkeerplaats/Laanplein (Jumbo).

Op dit plein herleven oude tijden. Het Floraplein heeft zijn naam te danken aan de voormalige theater-bioscoop, de Flora Bioscoop, die zijn deuren sloot eind 1972. De hele dag zullen de activiteiten in het teken staan van theater, zang, dans en spel.

Van 10:00 uur tot 18:30 uur zijn er activiteiten en acts voor alle leeftijden, niemand hoeft zich te vervelen. Om 12 uur ’s middags zal het plein officieel worden geopend. Ook Marijke Helwegen, het gezicht van de facelift van de Laanstraat, zal haar steentje bijdragen aan de opening.

De hele dag door is er: schminken, poppenkast, pop-up bios, ballonkunstenaars, workshops, muziek (pianist, vocal groups, dans, rode loper, samenzang, winkelier-bloemenparade, optredens van dansgroepen, kinderdisco en als klap op de vuurpijl een live-band. Met veel bijzondere acties van winkeliers. Mis het niet en kom ook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *