? Bier & Ranja Lentefestival komt terug! ?

De lente is officieel begonnen! Het jaargetij waar de bloemetjes weer dapper hun kop boven de aarde steken, de frisse geur weer in de lucht is en niet te vergeten de warme zonnestralen. De ingrediënten die zorgen voor het gevoel dat we allemaal weer zin hebben om te genieten van het buiten zijn. We gaan allemaal weer massaal het terras op. En… daar hoort natuurlijk een heerlijk biertje bij!

Op zondag 27 mei staat het Centrum van Baarn geheel in het teken van Bier & Ranja Lentefestival!

Op 8 plekken in het dorp worden proefpunten gecreëerd waar verschillende bierbrouwerijen hun (speciaal)bieren presenteren. Iedere brouwerij komt met haar eigen favorieten, zoals een zachte lentebok, een volle IPA of een heerlijk fruitig rosébiertje. Geniet van jouw eigen favoriet, of laat jezelf verrassen door onze bierkenners. Eén ding weten we zeker, deze bieren doen ons genieten van de lente!

Naast de bieren voor de 18-plussers, is er ook gedacht aan de kleine fijnproevers; de kinderen. Naast limonade, kunnen zij deelnemen aan verschillende activiteiten. Er zal een springkussen aanwezig zijn, de kinderen kunnen stoepkrijten of zichzelf laten schminken. Ook is er gelegenheid voor een lekkere zoete snack of een andere vrolijke versnapering; en uiteraard is er – zoals de naam al doet vermoeden – bij vrijwel ieder proefpunt limonade te verkrijgen.

Zet jezelf op aanwezig en blijf op de hoogte van de brouwerijen en andere updates.

Wij hebben er zin in! Tot 27 mei!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *