Inrichtingsplan parkeerterrein

Samen met het ondernemers en inwoners rond het parkeerterrein is er de eerste helft van 2018 gewerkt aan een inrichtingsplan voor het parkeerterrein achter de Laanstraat. Het resultaat mag er wezen! Het parkeerterrein wordt overzichtelijk, groen en modern met voldoende ruime parkeermogelijkheden en goede looproutes.

Bomen en planten hebben in het ontwerp een belangrijke functie. De nieuwe bomen die geplant gaan worden, zorgen ervoor dat het parkeerterrein Laanstraat een groen aanzicht houdt. Groene beplanting onder de bomen en aan de zijkant van parkeerrijen houdt geparkeerde auto’s uit het zicht.

Momenteel wordt het bestek van het plan uitgewerkt. De planning is dat de uitvoering start in het najaar van 2018.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *