Korenfestival in Centrum 22 en 23 december

Op 22 en 23 december, het laatste weekend voor Kerst, zal het Centrum Baarn voor het eerst een korenfestival organiseren en hoopt daarmee een nieuwe traditie in het leven te roepen.

Bijzondere Kerstsferen

Op deze zaterdag en koopzondag wordt het centrum van Baarn in bijzondere Kerstsferen gebracht. Op drie verschillende plaatsen op de Brink en in de Laanstraat zullen grote, in Kerstsfeer versierde, tenten worden geplaatst waarin koren en vocal groups van verschillende pluimage hun vocale vaardigheden laten horen. Deze koren verplaatsen zich al zingend door het gehele centrum. Eén tent is gereserveerd voor Baarnaars die plaatsgenoten willen laten meegenieten van hun zangkwaliteiten. Dat wordt een plaats voor Karaoke. Ook Crescendo zal met een groot harmonieorkest aanwezig zijn.

Cultuur in het centrum

De coöperatie Centrum Baarn is al enige tijd bezig meer cultuur in het centrum te brengen. Het korenfestival is daar een goed voorbeeld van. Als dit initiatief een succes blijkt zal het volgend jaar worden herhaald. Dit jaar worden geen grote professionele koren benaderd maar is het juist de bedoeling om laagdrempelig maar sfeervol te beginnen door de kleinere koren of vocal groups te vragen zich te manifesteren. Dat kan zijn: visserskoren, kerkkoren, barbershopzangers, doowopgroups of wat voor vocal group dan ook.

Oproep: meld u aan!

Heeft u interesse in het korenfestival, wilt u zich aanmelden met uw koor of vocal group of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met info@centrumbaarn.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *