Paas-speurtocht zaterdag 20 april

Help jij Zoef de haas alle eieren terug te vinden!? Hij heeft alle eieren verstopt in de etalages van de winkels in het centrum van Baarn (zowel de Brinkstraat als de Laanstraat), maar hij weet niet meer bij welke winkels. Hij is nu erg verdrietig en heeft jouw hulp nodig! Zou jij hem willen helpen?

De eitjes zijn goed verstopt, kan jij ze vinden? Start bij Wim Hogeveen Herenmode, Laanstraat 65-D. Schrijf de letters die je ziet op het goede eitje. let op! Wel in de goede kleur en met het goede nummer! Zo maak jij een mooie zin.

Wanneer je denkt dat je de goede zin hebt gemaakt, mag je dit formulier inleveren bij Lunchroom Uniek, Laanstraat 89.

Wie weet heeft Zoef daar wel wat achter gelaten voor jou, voor je ijzersterke hulp! Uit alle ingeleverde formulieren wordt er een winnaar getrokken, deze winnaar wint 4 kaartjes voor de tentoonstelling ‘Fabeltjeskrant’ in kasteel Groeneveld. Wees snel, Zoef wacht op je!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.