Veilig winkelen in Centrum Baarn – Update 23 maart

Na de horeca zijn nu ook kappers, schoonheidsspecialisten en nagelsalons gesloten tot en met 6 april. Sommige andere winkels hebben ook hun deuren gesloten, omdat zij open blijven niet verantwoord vonden voor hun klanten en personeel.

Vele andere winkels hebben hun hygiëne-maatregelen nog verder aangescherpt en kunnen voor u openblijven. Sommige hanteren een deurbeleid: winkelen op afspraak, sommige met niet meer dan twee of vier personen tegelijk in de winkel, sommige met gewijzigde openingstijden etc. Volg de berichten hieronder om te kijken wat in welke winkel van toepassing is. Steun zoveel mogelijk uw lokale ondernemer!

– Ga alleen winkelen. Blijf thuis als u last heeft van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts. Hou altijd en overal 1,5 meter afstand. Schud geen handen, was uw handen vaak en goed, hoest in de binnenkant van uw elleboog en gebruik papieren zakdoeken. Hamster niet.
– En volg te allen tijde de aanwijzingen van de winkelier op. Alleen op deze manier kunnen wij zorgen dat de winkels openblijven.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, of als de burgemeester andere maatregelen aankondigt, melden wij dat het eerst hier op Facebook. Hou deze pagina dus in de gaten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *